Lockers Huren voor Evenementen en Bedrijven

Heeft u kwaliteitsvolle lockers nodig op uw evenement?

Het huren van lockers voor evenementen biedt talloze voordelen voor zowel organisatoren als bezoekers. Onze lockers zijn flexibel, gemakkelijk te verplaatsen en bieden veilige opslagmogelijkheden. Of u nu een festival, beurs of bedrijfsbijeenkomst organiseert, wij hebben de perfecte oplossing om uw bezoekers een zorgeloze ervaring te bieden.

 

Belangrijkste voordelen:

  • Bied uw bezoekers uitstekende service en genereer extra inkomsten met onze lockers.
  • Eenvoudig mechanisch cijferslot
  • Geef uw bezoekers een veilig gevoel met robuuste en betrouwbare lockers.
  • Ruimtebesparend: Mogelijkheid tot rug-aan-rug plaatsing.
Lockerverhuur voor evenmenten

Plaatsen van de lockers

Ons ervaren team zorgt voor een naadloze installatie van de lockers op uw evenementlocatie. We bepalen zorgvuldig de beste locatie en indeling om ervoor te zorgen dat de lockers optimaal toegankelijk zijn voor uw bezoekers.

Verhuur van de lockers

Wij bieden flexibele verhuuropties aan. U kunt ervoor kiezen om de verhuur zelf te beheren of ons het volledige proces te laten verzorgen, verhuur en klantenservice tijdens het evenement.

Ontmanteling van de lockers

Na afloop van het evenement zorgen wij voor de snelle en efficiënte ontmanteling van de lockers. Ons team haalt de lockers op en zorgt ervoor dat de locatie netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, zodat u zich volledig kunt concentreren op de afronding van uw evenement.

Eenvoudig sluitingssysteem van onze lockers

Onze lockers zijn uitgerust met een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk mechanisch cijferslot. Dit sluitingssysteem is eenvoudig in te stellen: wanneer de locker open staat, kan de gebruiker een persoonlijke code invoeren. Nadat de locker is gesloten, springt de code automatisch terug naar 0000, waardoor de privacy van de gebruiker wordt gewaarborgd.

Deze beveiligingsmaatregel zorgt ervoor dat niemand de ingestelde code kan zien nadat de locker is vergrendeld. Bovendien kunnen onze beheerders de lockers altijd controleren of opnieuw instellen met een master reset, wat extra veiligheid en gemak biedt voor zowel de gebruikers als de organisatoren van het evenement.

Mechanisch digitaal slot FPS

Veelgestelde Vragen over Lockers Huren

Wat zijn de beschikbare afmetingen van de lockers?

Onze verhuur lockers zijn geconfigureerd in trolleys met 60 lockers, verdeeld over 10 kolommen die per 5 rug aan rug staan. Deze trolleys zijn uitgerust met wieltjes, zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden door de organisatie. De afmetingen per trolley zijn:

  • Lengte: 187 cm
  • Diepte: 96 cm
  • Hoogte: 210 cm

De lockers worden per vrachtwagen naar het evenement gebracht. Indien nodig, kunnen we ook leveren met een aanhangwagen om zoveel mogelijk lockers in één keer te transporteren.

Wat zijn de huurprijzen per locker?

De huurprijs van de lockers is afhankelijk van de duur van de huurperiode en de afstand voor installatie. Wij streven ernaar om de behoeften van onze klanten zo goed mogelijk in te schatten en hen de beste service te bieden.

Voor hoe lang kan ik een locker huren?

U kunt onze lockers huren voor zowel korte periodes (enkele dagen) als langere periodes (weken of maanden). Neem contact met ons op voor een gerichte offerte op maat van uw evenement.

Is er een borgsom vereist voor het huren van een locker?

Ja, er is een borgsom vereist om eventuele schade aan de lockers na de huurperiode te compenseren.

Welke formules zijn er om lockers te huren?

Er zijn twee opties voor het reserveren van lockers:

  1. Wij leveren de lockers en de organisator beheert de verhuur.
  2. Wij verzorgen de volledige installatie, verhuur en ontmanteling van de lockers, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Hoe zorg ik voor de veiligheid van mijn spullen in de locker?

Onze lockers zijn voorzien van een mechanisch cijferslot. Bij verlies van de sleutel kunt u altijd contact opnemen met de verantwoordelijke ter plaatse, die een hoofdsleutel heeft.

Hoe wordt de hygiëne van de lockers gegarandeerd?

Na elke huurperiode worden de lockers grondig gereinigd en klaargezet voor het volgende evenement, zodat ze hygiënisch en gebruiksklaar zijn.

Zijn er kortingen beschikbaar voor langdurige huur of voor het huren van meerdere lockers?

Ja, er zijn kortingen beschikbaar voor langdurige huurperiodes en voor het huren van meerdere lockers. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Wilt u uw bezoekers een zorgeloze ervaring bieden met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke lockers? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw evenement.

Jelle- Marny

“We stellen onze jarenlange ervaring graag ter beschikking om u vakkundig verder te helpen.”

Jelle Lefebvre, Verkoop vertegenwoordiger