Lockers voor de voedingsindustrie

Op zoek naar de ultieme locker voor voedselveiligheid? Ontdek onze FSP-Lockers, speciaal ontworpen om te voldoen aan de strengste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Deze lockers, ideaal voor omgevingen zoals bakkerijen, beenhouwerijen, koekjesfabrieken, en zelfs slachthuizen, zijn niet alleen stevig en onderhoudsvriendelijk, maar ook bestand tegen vandalisme. Ze bieden een naadloze integratie van HACCP-certificering, wat ze een onmisbaar element maakt in het waarborgen van voedselveiligheid. Met onze kunststof lockers kies je voor een oplossing die zowel nu als op lange termijn de juiste investering is.

 

Kies voor voedselveilige lockers

  • Onderhoudsvriendelijk: Onze lockers zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden, essentieel voor het behouden van een hygiënische werkomgeving.
  • Stevig Ontwerp: Gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.
  • HACCP-Compatibel: Ontworpen voor eenvoudige integratie met HACCP-certificering, waardoor ze ideaal zijn voor de voedselverwerkende industrie.
Lockers voor de voedingsindustrie
Lockerwand in een industriele omgeving

De ultieme oplossing voor vochtige omgevingen

In omgevingen waar de lucht vochtig is of zout aanwezig is, zoals bij kustgebieden, zijn traditionele stalen lockers vaak niet bestand tegen de elementen. Dit leidt tot roestvorming, wat niet alleen onhygiënisch is, maar ook onpraktisch voor het opbergen van schone kleding of voedsel. Een effectieve oplossing voor dit probleem zijn kunststof lockers, zoals de FSP Cool lockers. Deze zijn speciaal ontworpen om volledig bestand te zijn tegen water en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in natte ruimtes of plaatsen met een hoge luchtvochtigheid.

Deze lockers zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren, waardoor ze niet alleen functioneel maar ook esthetisch aanpasbaar zijn aan de omgeving. Bovendien is er een breed assortiment aan sloten beschikbaar, van traditionele sleutelsloten en hangsloten tot meer geavanceerde opties zoals digitale of mechanische cijfersloten, muntsloten, … . Deze sloten zijn ontworpen om de inhoud veilig te bewaren, terwijl sommige varianten extra bescherming bieden tegen water en weersomstandigheden.

Afmetingen van de kunststof lockers: voor elke ruimte een oplossing

Onze kunststof lockers met standaard vier deuren zijn slechts een begin. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan maten aan in onze brochure. Voor specifieke wensen is er de mogelijkheid om een locker op maat te laten maken via onze locker configurator.

Type locker Aantal deuren Hoogte per deur Hoogte (cm) Breedte (cm) Diepte (cm) Gewicht (kg)
A8-2x4 4 44 172 37,5 45 20,20

Wenst u advies of een offerte op maat?

Contacteer onze locker experts!

Jelle Johan Marny 1