19/12/2022

Vlotte levering in de nieuwe gebouwen van Spuntini

Beste lezers,

We zijn erg blij dat we onlangs lockers hebben geleverd aan het bedrijf Spuntini in Deerlijk. Het bedrijf is momenteel bezig met verhuizen naar hun nieuwe locatie en last minute hebben we kunststof lockers geleverd. Dit blijkt ideaal te zijn voor de voedingsindustrie, omdat deze lockers gemakkelijk te reinigen zijn en bestand zijn tegen vocht.

De levering van de lockers was snel en we hebben er alles aan gedaan om er zeker van te zijn dat ze op tijd geleverd zouden worden. Het bedrijf is erg blij met de lockers en we hopen dat ze er veel gebruik van zullen maken in hun nieuwe locatie.

Voor de sluitsysteem werd gebruik gemaakt van stand-alone cijferslot die kan geprogrammeerd worden voor single- als muti-user.

We willen het bedrijf Spuntini bedanken voor het vertrouwen in ons en we wensen hen het allerbeste in hun nieuwe locatie.

Recent nieuws

Waarom kiezen voor kunststoflockers in uw vestiaire?

Waarom kiezen voor kunststoflockers in uw vestiaire?

Kunststoflockers zijn een ideale keuze voor een vestiaire vanwege hun duurzaamheid, veiligheid, hygiëne, flexibiliteit en milieuvriendelijkheid.
Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.
Kunststoflockers zijn kosteneffectiever in vergelijking met lockers gemaakt van andere materialen en vereisen minder onderhoud en vervanging op de lange termijn.
Ze zijn licht van gewicht, wat kan leiden tot lagere transport- en installatiekosten.
Door te kiezen voor kunststoflockers toont uw bedrijf haar betrokkenheid bij duurzaamheid en draagt bij aan een groenere toekomst.

lees meer >
Grote opdracht met RFID sloten

Grote opdracht met RFID sloten

De levering en installatie van de lockers in het Don Bosco in Hechtel was een groot succes. Ons team had de taak om 1.000 lockers voorzien te hebben van de nieuwste RFID sloten en deze op locatie te...

lees meer >