07/02/2023

Grote opdracht met RFID sloten

De levering en installatie van de lockers in het Don Bosco in Hechtel was een groot succes. Ons team had de taak om 1.000 lockers voorzien te hebben van de nieuwste RFID sloten en deze op locatie te installeren. Het was onze eerste keer dat we zoveel lockers uitgerust hebben met deze technologie en we zijn blij te kunnen melden dat de samenwerking tussen ons team en het Don Bosco uitstekend verliep.

De installatie verliep soepel en binnen de gestelde tijd waren alle lockers op locatie geïnstalleerd en functioneel. Het gebruik van de RFID sloten maakte de hele ervaring veel gemakkelijker en efficiënter, zowel voor ons team als voor de gebruikers van de lockers. De RFID sloten zorgen namelijk voor een snelle en moeiteloze toegang tot de lockers, zonder dat er sleutels nodig zijn.
Het grootte voordeel aan deze lockers, is dat er geen dataconnectie gemaakt dient te worden. Geen extra aansluitingen. Het programmeren van dit slot is gemakkelijk te doen aan de hand van RFID via de GSM.

Naast de sloten hebben we ook visueel gezorgd dat dit geen volledige witte blok was. Hier en daar werden oranje tinten in voorzien.

We zijn trots op de geslaagde levering en installatie van de lockers en danken het Don Bosco voor deze zeer mooie realisatie.

2022 08 18 16.44.37

Recent nieuws

Waarom kiezen voor kunststoflockers in uw vestiaire?

Waarom kiezen voor kunststoflockers in uw vestiaire?

Kunststoflockers zijn een ideale keuze voor een vestiaire vanwege hun duurzaamheid, veiligheid, hygiëne, flexibiliteit en milieuvriendelijkheid.
Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.
Kunststoflockers zijn kosteneffectiever in vergelijking met lockers gemaakt van andere materialen en vereisen minder onderhoud en vervanging op de lange termijn.
Ze zijn licht van gewicht, wat kan leiden tot lagere transport- en installatiekosten.
Door te kiezen voor kunststoflockers toont uw bedrijf haar betrokkenheid bij duurzaamheid en draagt bij aan een groenere toekomst.

lees meer >