17/04/2023

Waarom kiezen voor kunststoflockers in uw vestiaire?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame vestiaire-oplossing? Dan is onze kunststoflocker de perfecte keuze voor uw bedrijf. We nemen u kort mee waarom u voor deze stevige lockers kunt (of MOET) kiezen:

Duurzaamheid: Onze kunststoflockers zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen, een robuust materiaal dat bestand is tegen slijtage, corrosie en vocht. Dit betekent dat uw lockers bestand zijn tegen zware dagelijkse slijtage en dat ze jarenlang meegaan zonder dat er veel onderhoud nodig is. Kunststoflockers zijn ook bestand tegen roest, schimmels en andere vormen van verval, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor vochtige omgevingen zoels kleedkamers met als zonder douches.

Kunststoflockers in slachthuis

Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij Marny. Onze kunststoflockers zijn voorzien van sterke en veilige sloten, zoals cilindersloten of elektronische sloten, om de inhoud van de lockers te beschermen tegen onbevoegde toegang. Bovendien zijn de kunststoflockers uitgerust met stevige scharnieren en deuren die moeilijk te manipuleren zijn, wat extra bescherming biedt tegen inbraak of diefstal.

 

Hygiëne: Hygiëne is van groot belang in vestiaire-omgevingen. Onze kunststoflockers zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn bestand tegen vlekken, geuren en schimmels, en kunnen gemakkelijk worden gereinigd met gewoon water en schoonmaakmiddelen. Bovendien zijn ze bestand tegen vocht, waardoor ze geen ideale omgeving bieden voor de groei van bacteriën en schimmels, wat zorgt voor een frisse en hygiënische vestiaire-ervaring.

Desinfecteren van Lockers tegen COVID-19

Flexibiliteit: Onze kunststoflockers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, configuraties en kleuren, waardoor ze aanpasbaar zijn aan de specifieke behoeften van uw vestiaire. Of u nu een kleine of grote ruimte heeft, Marny heeft de juiste kunststoflockers voor u. Daarnaast kunnen onze lockers eenvoudig worden uitgebreid, verplaatst of opnieuw geconfigureerd als uw behoeften veranderen, waardoor ze een flexibele en kosteneffectieve oplossing zijn voor de lange termijn.

coollockers-fsp

Kostenbesparend: Kiezen voor onze kunststoflockers kan uw bedrijf helpen om kosten te besparen. Kunststoflockers zijn over het algemeen betaalbaarder in vergelijking met lockers gemaakt van andere materialen, zoals metaal of hout. Bovendien hebben ze een langere levensduur en zijn ze bestand tegen slijtage en corrosie, waardoor ze minder onderhoud en vervanging nodig hebben in de loop van de tijd. Dit kan resulteren in lagere onderhouds- en vervangingskosten op de lange termijn, wat uw budget ten goede komt. Daarnaast zijn kunststoflockers licht van gewicht, wat kan leiden tot lagere transportkosten en installatiekosten. Door te kiezen voor onze kunststoflockers kunt u dus genieten van een kosteneffectieve oplossing zonder concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van uw vestiaire-opslag.

Kortom, onze kunststoflockers bieden duurzaamheid, veiligheid, hygiëne, flexibiliteit en kostenbesparend als sterke argumenten om te kiezen voor een kunststoflocker in uw vestiaire. Marny  staat klaar om u de beste oplossing te bieden voor uw vestiairebehoeften. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze kunststoflockers uw vestiaire kunnen transformeren in een veilige, hygiënische en duurzame opslagruimte

Recent nieuws

Grote opdracht met RFID sloten

Grote opdracht met RFID sloten

De levering en installatie van de lockers in het Don Bosco in Hechtel was een groot succes. Ons team had de taak om 1.000 lockers voorzien te hebben van de nieuwste RFID sloten en deze op locatie te...

lees meer >