PE lockers in Frankrijk
06/05/2021

De eerste stappen in Frankrijk zijn gezet

Samenwerking met Biolab-Mobiskool

Een verdere ontplooiing in het Europese landschap is een feit

 

Na een eerste aftastend project die we uitvoerden vorig jaar in oktober 2020, werd een tweede opdracht geleverd op 06/05/2021. Johan, verantwoordelijk voor de kunststoflockers op de Europese markt en ook gedelegeerd bestuurder van Marny, is heel optimistisch met deze samenwerking. “Met Biolab/Mobiskool hebben wen een grote leverancier in de Franse scholenwereld kunnen overtuigen van onze lockers.”

Met een opdracht van 200 lockers en nu eentje van 90 merken we dat de Franse markt ontdooit voor onze mooie lockers. “We verwachten dan ook dat dit jaar een start kan zijn bij onze buurlanden”.

Ook in Nederland worden de gesprekken met grote spelers gevoerd om onze producten aan te bieden in scholen en bedrijven. Hier is de markt nog wat afwachtend maar ook hier is Johan optimistisch. “Nederland heeft een veel grotere afzetmarkt, de grootste uitdaging is de juiste verdeler zoeken.”

Alles op zijn tijd

Momenteel gaan er dus in Europa deuren open voor Marny. De focus leggen we momenteel vooral op kunststoflockers. Op zijn tijd zal het metalen segment volgen.

Wil je meer weten van onze kunststoflockers: ga zeker eens kijken naar onze technische pagina.

Recent nieuws

Waarom kiezen voor kunststoflockers in uw vestiaire?

Waarom kiezen voor kunststoflockers in uw vestiaire?

Kunststoflockers zijn een ideale keuze voor een vestiaire vanwege hun duurzaamheid, veiligheid, hygiëne, flexibiliteit en milieuvriendelijkheid.
Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.
Kunststoflockers zijn kosteneffectiever in vergelijking met lockers gemaakt van andere materialen en vereisen minder onderhoud en vervanging op de lange termijn.
Ze zijn licht van gewicht, wat kan leiden tot lagere transport- en installatiekosten.
Door te kiezen voor kunststoflockers toont uw bedrijf haar betrokkenheid bij duurzaamheid en draagt bij aan een groenere toekomst.

lees meer >
Grote opdracht met RFID sloten

Grote opdracht met RFID sloten

De levering en installatie van de lockers in het Don Bosco in Hechtel was een groot succes. Ons team had de taak om 1.000 lockers voorzien te hebben van de nieuwste RFID sloten en deze op locatie te...

lees meer >